Back to All Events

Mindfulness Workshop med Svitlana


En workshop hvor du lærer å være tilstede ”Her og Nå”. Øvelsene hjelper å komme i kontakt med egen pust, kropp og fine indre ro. Du lærer å bli oppmerksom på realiteten som den er uten å være kritisk (oppmerksomt nærvær).

Passer for alle uansett alder og fysisk from. Vi skal ha enkle yoga øvelser og skal snakke om akutt og kronisk stress, kroppslige reaksjoner på stress og beskytelses mekanismer. Mindfulness er en av de mest effektive stress reduserende teknikker og brukes aktivt i behandling av stress relaterte helsetilstander og psykiske sykdommer.
Sivtlana var tidligere fast lege i Porsgrunn, men i dag jobber som lege på den kjente Balder klinikken i Oslo. Hun har lang erfaring innen både yoga og mindfulness. Hun holder også Yoga terapi kurser.

Program:
Lørdag 9 februar
Kl 10 - 11.15 Mindfullness kurs 
Kl 11.30 - 13.00 Mindfull yoga 
Kl 13.00 - 14.00 Mindfull eating
Kl 14.00 - 15.30 Mindfulness kurs
Earlier Event: February 8
Klassisk Yoga - Drop-In - Nina
Later Event: February 10
Mindfulness Workshop med Svitlana