Yoga Grenland

Om Oss

031118_6.jpg

Marieke Joosten og Nina Grønnerød er begge medeiere av Yoga Grenland AS. Deres motto er:

YOGA FOR ALLE

De ønsker at alle elever skal finne den yoga stilen som passer de best. Alle har vi forskjellig utgangspunkt, men yoga forener oss sammen. 

Våre instruktører har godkjente utdanninger, og lang erfaring innen yoga.

Yoga Grenland startet sitt første yoga studio i Porsgrunn på Osebakken i 2011 og i 2014 åpnet de i Skien.

 

 
P3050061.jpg

NINA GRØNNERØD

Nina startet sin yoga reise i 2000 med Satyananda tradisjonen. I 2005 begynte hun å undervise på Down Town Sportsenter. Siden den gang har hun gjennomført utdanninger med fokus på Ashtanga yoga, Jivamukti yoga og Yin Yoga. Fortiden holder hun på med en 3 årig utdanning i Satyananda tradisjonen/Klassisk Yoga som avsluttes 2020.

Hun er også utdannet som Personlig Trener, fra Norges Idrettshøyskole.

- En daglig yoga praksis, Sadhana, gir grunnlag for ro, harmoni og glede. Dette ønsker hun å formidle til elevene.

Siden 2006 har hun jobbet som behandler av Bowen kropps terapi, lymfedrenasje og klassisk massasje. Hun har eget behandlingsrom ved Yoga studioet i Porsgrunn.

Tilleggsutdanninger: Fengselsyoga og Yoga for barn og ungdom.

 

Marieke Wild Thing Ny web side.jpg

MARIEKE JOOSTEN

Marieke har praktisert yoga siden 80 tallet, og begynte med Iyengar Yoga. Marieke har internasjonale godkjente utdanninger og underviser Ashtanga yoga, Yin yoga, Gravid yoga og Barsel Yoga. Fortiden holder hun på med en 3 årig utdanning i Satyananda yoga (klassisk yoga).  Hun har deltatt på mange yoga workshops både innenlands og utenlands med internasjonalt kjente instruktører.

Marieke har bakgrunn fra dans, og har egne Yoga dans workshops. Mange ord sier noen ganger veldig lite, det som er viktig er hva du opplever, kjenner, oppdager, utforsker…..så: “Let`s do it “ or “just go for it” og hold på en stund :-)

For Marieke er yoga en livslang prosess. Hun ønsker at elevene opplever stillhet, tilstedeværelse, rom, og ro i seg selv.

Svitlana Portrett.jpg

SVITLANA SHKABURA

Svitlana er opprinnelig fra Ukraina, men har bodd i Norge i flere år. Hun begynte å interessere seg for yoga allerede i 1997. Etter at hun flyttet til Norge tok hun yoga lærer- og Mindfulness utdanning, men hennes hovedjobb er lege, og jobber i dag med fast stilling på Balderklinikken i Oslo.

Hun har en stødig daglig praksis, og skinner som en sol.

Svitlana holder Mindfullness workshops i helger.

 
 
Martin Van Gastel, Ashtanga yoga instruktør med utdanning fra HiYoga med Basia Lipska

MARTIN VAN GASTEL

Martin har sin bakgrunn fra Martial Arts og Taekwondo, men startet med Ashtanga yoga i 2011, Han tok sin yoga lærerutdanning hos Basica Lipska i 2015. 

Han underviser hovedsakelig Ashtanga yoga ledet timer og holder kurs for "Men Only".

Martin er veldig opptatt av kosthold og økologiske varer. Han er veganer, og bevisst på hva han inntar i kroppen. 

Martin deltar ofte på workshops med kjente instruktører i Ashtanga tradisjonen, og reiser gjerne til utlandet for å delta.

 
Therese Portrett.jpg

THERESE FREMSTAD

Therese har vært en dedikert elev hos oss siden 2010. Hun har opparbeidet seg lang erfaring, og er en god instruktør. Til daglig jobber hun som pedagog. 

Therese har en Yogalærer utdanning, 200 timers fra HiYoga med Basia Lipska, hovedfokus på Ashtanga yoga. I tillegg har hun Yoga Terapi utdanning.

Hun underviser i Ashtanga yoga og Vinyasa Flow.

Therese er opptatt av å tilegne seg ny kunnskap. Hun ønsker å tilpasse yogaen for hver enkelt. Det å skape en trygg atmosfære hvor du får mulighet til å utforske  deg selv, og lytte til koppen din.

 
 
Martina portrett med lue.jpg

MARTINA FEDTKE

Martina begynte med Kundalini yoga på slutten av 1900 tallet, og i 2001 tok hun Kundalini yoga utdanningen, med den kjente Satya Singh.

Martina elsker å undervise elever i alle aldre, og yoga er blitt hennes livsstil.

Martina er opprinnelig tysk, men har bodd i Norge i mange år. Hun er kostholdsveileder og jobber også  i en helsekost butikk i Bø.

Martina har Kundalini workshops i helgene.